RAZOTKRIVANJE

Paulo Obradović: U liftu bih volio zaglaviti sa Severinom

Jedan od najboljih, najiskusnijih i najpoželjnijih hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca, rođen prije 27 godina u Dubrovniku, koji je s ‘barakudama’ pobjedom otvorio Svjetsko prvenstvo u Barceloni, otkriva u čemu uživa izvan bazena, kako podnosi poraze i slavi uspjehe te priznaje da, iako mu žene stalno prilaze, ostaje vjeran dugogodišnjoj djevojci.

Kako proslavljate pobjede? – S bliskim ljudima koji me vole i vjeruju u mene.

Kojim pićem obično nazdravljate? – Pivom i vinom.

Čime ‘liječite’ tugu nakon poraza? – Ničim. I porazi su dio sporta, no ja nikako da se na njih naviknem pa mi je svaki put teško. Srećom, nije ih bilo mnogo.

Koji je vaš najveći porok? – Izlasci. Volim sve vrste zabave i glazbe: jazz, elektroniku, narodnjake, rock…

Kakav vam je ljubavni status? – Već sam četiri godine u vezi s vršnjakinjom Frenči Greguš, odgajateljicom u vrtiću. Prilazite li vi djevojkama ili one vama? – Otkako sam u vezi, one meni, ali ih odmah “skinem”. Ne doslovno, naravno.

S kojom biste se poznatom ženom voljeli zaglaviti u liftu? – Sa Severinom.

Damir Leljak Foto: Ivan Posavec

Pročitali ste skraćeni intervju – cijeli razgovor s vaterpolistom Paulom Obradovićem potražite u tiskanom izdanju Glorije (br.968).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 06:37