Sipa/Cropix / SIPA
PRERANA SMRT

Peaches Geldof umrla je od predoziranja heroinom

Iznenadna smrt manekenke i voditeljice, kćeri poznatog glazbenika Boba Geldofa, 7. travnja 2014. posljedica je predoziranja heroinom, piše The Times of London.

Peaches Geldof, u dobi od 25 godina pronađena je mrtva u svom domu u Kentu u Engleskoj, dok je čuvala mlađeg sina.

I njena majka, televizijska voditeljica Paula Yates, umrla je od predoziranja heroinom 2000., a kraj nje je također bila njena najmlađa kći, tada četverogodišnja Tiger Lily.

Irski glazbenik i osnivač Band Aida Bob Geldof (62) i britanska voditeljica Paula Yates u braku su bili deset godina i zajedno dobili tri kćeri: Fifi, Peaches i Little Pixie. Nakon razvoda od Geldofa 1996. Paula je dobila kći s pokojnim frontmenom rock benda INXS Michaelom Hutchenceom.

Neizbježna je paralela između smrti majke i kćeri, a bliski izvori navode kako je mlada novinarka cijeli život bila opterećena smrću svoje majke jer ju nikada nije uspjela preboljeti. Peaches je jednom prilikom priznala i kako im otac nije dopuštao da tuguju za majkom te da su odmah sljedeći dan nakon njene smrti morali ići u školu.

Pokojna Peacher 2012. je priznala kako je eksperimentirala s drogama, ali da je to iza nje jer se uvijek sjeti što se dogodilo njenoj majci.

Za sobom je ostavila supruga Thomasa Cohena i dvoje male djece: Astalu , starog 23 mjeseca i jedanaestomjesečnog Phaedra.

Linker
19. travanj 2024 18:22