DUŠKO MODRINIĆ

Pjesma za moju dragu

Raspjevani glumac Duško Modrinić (30), koji s partnericom Ivanom Kindl odličnim nastupima iz subote u subotu osvaja žiri i gledatelje TV showa Zvijezde pjevaju, dobro zna kolika je moć glazbe. Prije pet godina, dok je još živio u zagrebačkom Studentskom domu “Stjepan Radić”, dugokosi je Zadranin na jednom tulumu zasvirao gitaru, a njegova je svirka toliko očarala atraktivnu Sinjanku Andreu Putnik da se gotovo isti tren zaljubila u nj.

– I Andrea se meni svidjela na prvu: zgodna je, a u razgovoru sam shvatio da je super osoba i da je posebna. Ubrzo nakon što smo prohodali, počeli smo i živjeti zajedno pa smo se iz studentskog doma preselili u podstanarski stan – otkriva Duško Modrinić.

Iako gitaru sve rjeđe svira, svojoj dragoj, koja ga svake subote bodri iz publike u studiju na Prisavlju, redovito pjevuši kad su doma, i dok se upjevava za show i dok priprema svoj kulinarski specijalitet – rižoto. A kad ne kuhaju večere za prijatelje, Duško i njegova Andrea, pet godina mlađa apsolventica hrvatskog jezika i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, vole prošetati gradom, otići u kino ili se isplesati u zagrebačkom klubu Gjuro. Tko zna, možda u sljedećoj sezoni otkriju i Duškov plesački talent pa ga pozovu da nastupi i u Plesu sa zvijezdama.

Marijana Marinović

Linker
15. travanj 2024 00:43