ZIMOVANJE SLAVNIH

Plaža draža od skijanja

Američki predsjednik Barack Obama (47) umjesto kućnog okruženja u Chicagu odabrao je, kao i mnogi poznati, odlazak u toplije krajeve gdje provodi blagdane s obitelji. Na Havajima prvi tamnoputi predsjednik brižno je promatrao svoje kćeri, 10-godišnju Maliju Ann i 7-godišnju Sashu, kako uče surfati. U tome mu se pridružila i supruga Michelle te su zajedno uživali na luksuznoj plaži North Shore.

Havaji su ove godine očito omiljeno odmaralište zvijezda, pa je tako glumac Woody Harrelson (47) odlučio upravo ondje obnoviti vjenčane zavjete sa suprugom Laurom Louie, s kojom ima tri kćeri. Glumac proslavljen ulogom u filmu “Narod protiv Larryja Flinta” na privatnu ceremoniju na havajskoj plaži pozvao je i pjevačicu Alanis Morissette te glumce Seana Penna i Owena Wilsona. Vidi se da 40-godišnjem Wilsonu, zvijezdi filmova “The Darjeeling Limited” i “Zoolander” , topla klima godi, pošto nije skidao osmijeh s lica za vrijeme cijelog boravka na plaži, a nakon proslave ni kiša ga nije omela u tome da zaigra nogomet na plaži.

Irski glumac Pierce Brosnan (55), poznat po ulozi ubojitog tajnog agenta 007, također se prepustio čarima havajskog otočja te je surfao uz pomoć vesla. Njegov američki kolega Kelsey Grammer (53) pridružio mu se u toj aktivnosti. Čini se da se nakon nekoliko mjeseci bolovanja glumac proslavljen ulogom u komičnom serijalu “Frasier” oporavio od srčanog udara, u čemu mu je velika podrška bila supruga Camille, koja je s njim stigla i na Havaje, kako bi blagdane proveli u ugodnoj, sunčanoj atmosferi. Glumac i glazbenik Jai Rodriguez (29), zvijezda reality showa Queer eye for the straight guy, koji je za vikend stigao na odmor na Havaje, za razliku od većine nije se uputio na plažu, već je odradio jutarnji jogging.

Gordana Kolanović

Linker
20. travanj 2024 07:57