SUDJELUJTE

Počelo je glasovanje za Najljepše ruke Hrvatske

Nakon što su danima kandidatkinje slale svoje fotografije, danas je i službeno otvorena mogućnost glasovanja za Najljepše ruke Hrvatske.

Jedinstven izbor ljepote kakav se nikad dosad nije održavao u Hrvatskoj, započeo je 22. rujna, pod pokroviteljstvom trgovačke marke Jar, a od danas možete i sami procijeniti tko bi trebao biti pobjednik.

Osim što će biti proglašena ženom s najljepšim rukama u Hrvatskoj, pobjednicu očekuje i veoma primamljiva nagrada – dizajnerski nakit vrijedan čak 15 tisuća kuna kojega će pobjednica sama izabrati u Zlatarni Celje.

SUDJELUJTE U NATJEČAJU “NAJLJEPŠE RUKE HRVATSKE”

Ljepotu svojih ruku mogu pokazati sve žene starije od 18 godina, a za sudjelovanje je potrebno samo poslati fotografiju ruku zajedno s Jar DermaProtectom. Izbor će trajati šest tjedana, a pobjednicu biraju posjetitelji stranice: gloria.com.hr/najljepserukehrvatske/ .

Novi tekući deterdžent za pranje posuđa Jar DermaProtect, namijenjen ženama koje brinu o ljepoti kože ruku, ovim Izborom želi potaknuti žene da više pozornosti posvete svojim rukama.

– Njega ruku je ženama često na posljednjem mjestu kad je ljepota u pitanju. Koža lica, kosa, nokti – za sve se nađe vremena, ali koža ruku je nekako uvijek nešto što se odrađuje usput – kaže stručnjakinja za njegu ruku Dijana Kokot.

Jar DermaProtect je u prodaji dostupan od 1. srpnja u dvije varijante koje će razmaziti vaša osjetila i njegovati kožu: aloe vera & kokos te lopoč & jojoba.

SUDJELUJTE U NATJEČAJU “NAJLJEPŠE RUKE HRVATSKE”

Linker
25. travanj 2024 05:49