PRVI FORŠPAN

Pogledajte kako izgleda holivudski film o Dylanu Dogu

Vjerni obožavatelji konačno su dobili priliku pogledati prve kadrove iz dugoiščekivanog dugometražnog filma o slavnom strip junaku Dylanu Dogu. Iako se znalo da je snimanje filma “Dylan Dog: Dead of Night” već završeno, osim nekoliko fotografija obožavatelji nisu mogli vidjeti kako se glumac Brandon Routh snašao u ulozi detektiva nemogućeg, a to se promijenilo nakon što je prije nekoliko dana objavljen najavni foršpan za film.

Dylna Doga stvorio je talijanski stripaš Tiziano Sclavi, a na veliki ekran prenio ga je redatelj Kevin Munroe. Za glavnog glumca uzeo je Brandona Routha, poznatog po liku Supermana kojeg je glumio u filmu “Superman Returns”.

Foršpan za “Dylan Dog: Dead of Night” izazvao je veliku pažnju, ali i negodovanja obožavatelja, koji po kadrovima iz najave zaključuju da atmosfera Sclavijevog stripa nije najbolje prebačena na filmsku vrpcu, a a njihovo nezadovoljstvo pojačava i činjenica da Dylan Dog sada živi i radi u New Yorku, a ne u Londonu kako stoji u stripu. Poklonici stripa ujedno negoduju jer je Dylanov pomoćnik iz Groucha preimenovan u Marcusa, no i dalje nestrpljivo iščekuju film, koji bi u kina trebao doći krajem godine.

Pogledajte prvi foršpan za film “Dylan Dog: Dead of Night”:

Linker
25. travanj 2024 14:44