MICHELLE WILLIAMS

Ponovno na crvenom tepihu

Veliko i sasvim ugodno iznenađenje na kanskom filmskom festivalu u četvrtak izazvala je Michelle Williams, pojavivši se na crvenom tepihu prvi puta od tragične smrti Heatha Ledgera, svog bivšeg zaručnika i oca svoje kćeri Matilde.

Blistajući u Chanelovoj vintage haljini iz 1926., glumica je stigla na premijeru svog novog filma ‘Wendy i Lucy’, na čijem je snimanju bila kad ju je zatekla vijest o Heathovoj smrti. Dolazak u Cannes, 27-godišnja glumica iskoristila je i kako bi promovirala još jedan uradak, koji je također u konkurenciji festivala, film ‘Synecdoche, New York’.

-U ponedjeljak navečer je pala odluka kako bi Michelle trebala doći u Cannes, stoga je sjela na prvi avion kako bi stigla na vrijeme odjenuti se i prisustvovati premijeri – rekao je glasnogovornik filma ‘Wendy and Lucy.’

Otkad je Heath nesretno preminuo u siječnju ove godine, Michelle se povukla od očiju javnosti i vrijeme radije provodila s njihovom trogodišnjom kćeri u New Yorku te na snimanjima. U svojoj tuzi je odlučila biti sama, odbijala je pričati o Heathu pred medijima, a na razne premijere i celebrity događaje nije niti pomišljala.

Sudeći po tome kako se dobro držala, i još bolje izgledala, na premijeri svog najnovijeg filma, ono najgore je iza Michelle, a kanski filmski festival samo prvi korak u povratku javnom životu.

Martina Vulić

Linker
23. travanj 2024 02:21