PINK

Ponovno sa suprugom

Pop zvijezda Pink (29) odlučila je dati još jednu šansu svom braku s profesionalnim motoristom Careyjem Hartom. Pjevačica koja ovih dana na svjetskoj turneji promovira album “Funhouse”, posjetila je jednu kalifornijsku zabavu sa 33-godišnjim suprugom, a njihove zajedničke fotografije otkrivaju da su ponovno zaljubljeni.

Glazbenica se udala za Harta 2006. u Costa Rici, nakon što ga je zaprosila na jednoj od utrka na kojima se natjecao. Dvije godine poslije, njihov brak bio je u krizi te su se odlučili rastati iako se nisu i zakonski razveli.

Za vrijeme razdvojenosti supružnici su ostali bliski a pjevačica proslavljena singlom “So What” često se pozitivno izjašnjavala o suprugu na svojoj internetskoj stranici.

-Nismo prekinuli vezu zbog varanja, bijesa ili svađe. On je divan čovjek i ostali smo dobri prijatelji. Osim toga, nikad ne znate kako će izgledati budućnost, a možda naša uključuje djecu, plažu i sunčano vrijeme jednog dana – objasnila je Pink, a čini se da je u travnju potvrdila vlastite riječi, dajući svom braku još jednu priliku.

Gordana Kolanović

Linker
19. travanj 2024 06:47