KATE MOSS

Ponovno trudna?

Manekenka Kate Moss navodno je trudna. Britanski 34-godišnji supermodel već ima šestogodišnju kćerkicu Lilu Grace s bivšim dečkom Jeffersonom Huckom. Sad je pobudila sumnje da je i drugo dijete na putu dok je skrivala zaobljeni trbuščić pred fotoreporterima koji su je zatekli na odmoru na Tajlandu s dečkom Jamiejem Hinceom, gitaristom rock-benda The Kills.

– Iako je u jednoj ruci držala cigaretu, definitivno je izgledala kao da je u blaženom stanju. Šetala je s Jamiejem i Lilom i cijelo je vrijeme drugom rukom skrivala trbuh koji se već nazire, unatoč tome što je nosila široku tuniku – izjavio je jedan od fotografa.

Prijatelji britanskog modela očekivali su da će ona i Jamie objaviti njezinu trudnoću na zabavi koju su priredili prošli mjesec u njihovoj kući u Costwaldsu. Prije tuluma izvor blizak manekenki objasnio je da je atraktivna Kate provela cijeli dan na telefonu obavještavajući prijatelje i obitelj o zabavi, ali na kraju nije došlo ni do kakve važnije objave.

Ipak, manekenka poznata po tulumarenjima i “koketiranju” s opijatima u posljednje vrijeme ponaša se neobično čedno te se u potpunosti odrekla alkohola, što je još jedan od pokazatelja da je ipak u nekom “drugom stanju”.

Gordana Kolanović

Linker
20. travanj 2024 08:47