INSTAGRAM
BOŽIĆ U OBITELJI

Posebni trenuci u životu Kim Kardashian

Jednogodišnja North West izgledala je preplašeno upoznavajući Djeda Božićnjaka na tradicionalnom božićnom partyju kod bake Kris Jenner, ali srećom društvo su joj pravili slavni roditelji koji su joj pružili podršku i koji se raduju Božiću u krugu obitelji i prijatelja.

“North se još uvijek pokušava sprijateljiti s Djedom Božićnjakom” napisala je pored simpatične fotografije Kim Kardashian (34), na kojoj malena djevojčica uplašeno gleda Djeda Božićnjaka, a podršku joj pruža i otac poznati pjevač Kanye West (37).

Foto: Instagram

“Ovo je isti Djed Božićnjak koji na maminu božićnu proslavu dolazi još otkad sam ja bila dijete. Volim dijeliti tradiciju sa svojom djevojčicom” dopisala je Kim pored fotografije i svojim obožavateljima poručila kako se nada da Božić provode u ugodnom društvu.

“Imam još preslatkih fotografija, ali nemam vremena za objavljivanje jer se opuštam i uživam u društvu obitelji” poručila je slavna starleta svojim vjernim obožavateljima na Instagramu i na najbolji mogući način svima dala do znanja koliko su ovi trenuci u njenom životu bitni i posebni.

Foto: Instagram

Linker
20. travanj 2024 13:59