TOM CRUISE

Poznavao sam Jetta od djetinjstva

Tom Cruise, obiteljski prijatelj glumačkog para Johna Travolte i Kelly Preston, progovorio je o tragičnoj smrti njihovog 16-godišnjeg sina Jetta.

-Sjećam se Jetta od njegovih najranijih dana. Vidio sam ga prvi put kad je imao samo nekoliko mjeseci. Znam da ga je John jednostavno obožavao, kao i njegova majka Kelly – izjavio je 46-godišnji Cruise u talk showu The View.

Jett Travolta iznenada je umro 2. siječnja, nakon napadaja tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Privatni sprovod i oproštaj od sina slavnog glumca zakazan je u Ocali, nekoliko dana nakon obdukcije.

-Nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. To je užasno. Ne mogu izraziti koliko mi je žao Johna i Kelly, koji su brižni roditelji i divni ljudi – izjavio je Cruise, koji se u emisiji pojavio kako bi promovirao svoj novi film “Valkyrie”.

Zvijezda filmova “Nemoguća misija” i “Top Gun” odgovorio je i na pitanje o scijentološkim načelima o pružanju liječničke pomoći. Naime, nagađa se da Jettova obitelj nije potražila prikladno liječničko mišljenje za sina koji je patio od Kawasaki sindroma i to zbog pripadnosti scijentološkoj vjeri. Tom Cruise, koji je jedan od najpoznatijih sljedbenika scijentologije, tvrdi da njihova religija ne brani medicinsku pomoć.

-To nije istina: oni vam uvijek kažu da trebate raditi redovite preglede, uzimati lijekove i paziti na fizičko stanje – objasnio je suprug Katie Holmes, koja je također nakon braka s njim ušla u scijentološku zajednicu.

Linker
19. travanj 2024 05:09