CINDY CRAWFORD

Predstavila svoju liniju namještaja

Američki supermodel Cindy Crawford (42), poznata po svom smislu za posao, protekli je vikend predstavila svoju novu liniju namještaja u trgovačkom centru Brick u kanadskom gradu Lavalu.

Linija koja se sastoji od devet različitih kolekcija koje uključuju ležerni, tradicionalni i suvremeni dizajn dnevnih soba, kuhinja i spavaćih soba, moći će se pronaći u svim prodavaonicama tog trgovačkog lanca namještaja diljem Kanade.

Iako tvrdi kako nema style gurua te kako nastoji sama stvoriti svoj stil, Cindy ipak priznaje kako za vrijeme druženja s dizajnerima poput Toma Forda, Donatelle Versace i Armanija uvijek ima širom otvorene oči, kao što ih je imala i za posjeta Buckinghamskoj palači.

Cindy, koja je od 1998. u sretnom braku s Randeom Gerberom, američkim vlasnikom lanca noćnih klubova, s kojim ima dvoje djece: sina Presleya (9) i kćer Kayu (7), nakon uspješne manekenske karijere ostvarila je i onu uspješne poslovne žene. Naime, njezina petogodišnja suradnja s tvrtkom 24 Hour Fitness, čije je bila zaštitno lice, ali i član korporativnog vijeća, samo je jedan od njezinih uspješnih poslovnih pothvata koje je ostvarila u svijetu mode, ljepote, filma i televizije te izdavaštvu. Trenutno je glasnogovornica različitih kompanija i humanitarnih organizacija.

Martina Vulić

Linker
25. travanj 2024 03:51