KORANA GVOZDIĆ

Preskačem modnu jesen

Dok većina žena već bira odjeću iz novih jesenskih kolekcija, 25-godišnja zagrebačka manekenka i TV voditeljica Korana Gvozdić slatkih je briga ove sezone pošteđena. Iduća tri mjeseca će, naime, kao voditeljica pete sezone hrvatskog Big Brothera, provesti u Tajlandu. Veseli se putovanju u Aziju, jer će tako “produljeno” uživati u ljetu. Stoga i ne razmišlja o jesenskoj garderobi, jer će se u Zagreb vratiti tek u prosincu.

Što ste zadnje kupili od garderobe? – U Zadru, gdje sam ljetovala, kupila sam pareo i torbu za plažu Max&Co.

Što će te nositi ako za vašeg boravka u Tajlandu počne sezona kiša? – Predivne su mi gumene čizme koje sam nosila na snimanju editorijala za Gloriju. Inače, kad kiši, nosim odjeću tamnih boja, koju obično osvježim “kričavim” detaljima.

Koje boje volite? – Sada apsolutno sve! Dugo nisam podnosila ružičastu, no ovo ljeto mi se toliko svidio jedan ružičasti kupaći kostim da sam ga kupila. Moji bližnji bili su u šoku.

Usklađujete li boju kišobrana s odjećom? – Ne. Kad padne kiša, najvažnije mi je da ne pokisnem.

Koje vam je godišnje doba najdraže što se tiče odijevanja? – Ljeto jer tada mogu pustiti mašti na volju. Volim laganu odjeću i obuću, prozračne materijale i mnogo boja.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 713 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
23. travanj 2024 15:14