HIPPY GARDEN

Provokativno snimanje u luksuznoj vili

O ekskluzivnom partyju Hippy Gardena u luksuznim istarskim vilama pričalo se tjednima prije. Otkako je u modnom svijetu “pukla” vijest kako dizajnerica Đurđica Vorkapić organizira druženje za odabrani krug ljubitelja mode, pozivnica za njega postala je najtraženija roba. Ipak, dobilo ju je tek 60-ak odabranih gostiju.

U samom srcu Istre, u luksuznoj vili Rustica, dizajnerica je za svoje suradnike i prijatelje organizirala zabavu uz bazen. Zamislila ju je kao najavu Cro A Portera i uvod u novu sezonu Hippy Gardena, pa je ondje snimljena i kampanja za sezonu jesen/zima 2009./10. Glavnu ulogu i ovoga je puta, uz samu dizajnericu, odigrala prekrasna Petra Friganović (Talia model) za koju je dizajnerica jednom prilikom izjavila kako će uvijek biti zaštitno lice Hippy Gardena.

”Fantastična Petra i ovoga je puta utjelovila pravu Hippy Garden ženu – moćnu i ženstvenu, nesputanu i seksi, hirovitu i odlučnu, no prije svega žestoku i vrlo provokativnu. Sve ono što i brand Hippy Garden utjelovljuje”, zadovoljna je bila dizajnerica Đurđica Vorkapić nakon snimanja kampanje.

”Party smo organizirali kako bismo sa svojim dragim prijateljima proslavili još jednu uspješnu sezonu te kako bismo najavili novu kolekciju, koju ćemo i ovoga puta predstaviti na Cro A Porteru i za koju vjerujem da će biti još uspješnija od prethodne”.

Kampanju je snimio Šime Eškinja, make-up potpisuje Jelena Meštrović, dok su se za frizuru pobrinule Marija Sunara i Marina Milić iz Matrix teama.

Na partyju su se, među ostalima, dobro zabavili Ivana Kovač, Nenad Korkut, Viktor Drago, Neda Makjanić-Kunić, Teo Perić, Tihomir Krznarić, Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetrić.

Linker
24. travanj 2024 03:36