PROBLEMI U RAJU?

Prve svađe između Fani i Keruma

Fani Horvat, ljubavnica splitskog gradonačelnika Željka Keruma i buduća majka njegovog djeteta, otpuštena je jučer iz splitske bolnice nakon dva dana hospitalizacije, neslužbeno je potvrđeno iz bolničkih izvora, piše Jutarnji list. Kerumova buduća supruga, u poodmakloj trudnoći, ležala je na Klinici za ženske bolesti i porode. Iz bolnice na Firulama gospođicu Horvat odvezao je njezin brat Saša.

Kerum se, kako tvrde svjedoci, nije pojavio ispred bolnice, što je potaklo nagađanja o naglom zahlađenju odnosa između mlade Fani i njezina dvostruko starijeg partnera. Par je ovih dana trebao konsolidirati vezu useljenjem u obiteljsku kuću koja se ubrzano završava na splitskim Mejama. Zasad žive odvojeno: Željko na jahti u ACI-jevoj marini, a Fani u majčinu stanu u središtu Splita.

Željko Kerum i Fani Horvat, od objave njihove veze, suočavaju se s različitim reakcijama okoline. Takva atmosfera, očito, počela je u određenoj mjeri opterećivati njihov ljubavni odnos. Navodno je Fani Horvat i dospjela u bolnicu nakon svađe s budućim suprugom. Iživcirana i preplašena za zdravlje bebe, zatražila je pomoć splitskih liječnika specijalista koji su bez problema stabilizirali stanje buduće majke i njezina nerođenog čeda, još jednog nasljednika loze Kerum.

PROČITAJTE VIŠE: Kerum i Fani prvi put u javnosti Tko je Fani Horvat? Ljubavni jadi potjerali Keruma iz Splita Fani Horvat: Pustite me na miru Željko Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice

Linker
23. travanj 2024 16:37