GLORIA SHOP

Prvi kupac nagrađen s 5000 kuna

Tjedan dana nakon što je pokrenuta Glorijina internetska trgovina, koja omogućuje kupovinu sa stilom, vaše su reakcije i više nego povoljne. Vidi se to i po brojnim ostvarenim kupnjama, ali i zadovoljnim komentarima.

No, najzadovoljniji je ipak gospodin Mario Đurđević, dobitnik 5000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke u prvom kolu Nagradne igre Gloria shopa i go!carda. Svoj će osvojeni iznos potrošiti na nekima od 65.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a poželi li, može svoju go!card koristiti i u inozemstvu na 24 milijuna prodajnih mjesta u svijetu. Kupnja Marc Ecko ručnog sata u Gloria shopu pokazala se posebno sretna za gospodina Đurđevića te sada uz lijep poklon raspolaže s 5000 razloga za povratak u Gloria shop.

Osim dizajnerskih satova, Gloria shop vam nudi velik izbor muških i ženskih mirisa, kozmetike, proizvoda za uređenje doma, a posebno smo ponosni na našu ekskluzivnu ponudu: Gloria majice za žene, dizajnerske kravate te Lancel torbu i novčanik možete kupiti samo ovdje i u limitiranim količinama.

NAJPRODAVANIJI ARTIKLI U GLORIA SHOPU:

* Elegantna i kvalitetna crvena Glorijina majica

* Senzualni parfem Chloe Signature

* Muški ručni sat Nautica NST Yachtimer

Linker
25. travanj 2024 11:05