JLP
ZALJUBLJENI I SRETNI

RAZVOD DONIO SREĆU Gwen Stefani i Blake Shelton potvrdili vezu

Prije tjedan dana finaliziran je njen razvod od Gavina Rossdalea nakon 13 godina braka, a već se neko vrijeme šuška kako je slavna pjevačica pronašla utjehu u naručju također nedavno razvedenog Blakea Sheltona, što je napokon i potvrdio njen glasnogovornik.

Gwen Stefani i Blake Shelton suci su u američkoj verziji showa The Voice, a ubrzo nakon što su u kratkom razmaku oboje potvrdili da se razvode krenula su šuškanja kako između njih dvoje postoji nešto više. Neimenovani izvori govorili su kako je očita kemija između njih dvoje, a vatru su dodatno potpirili i zajedničkim izlaskom za Noć vještica.

Da su Gwen i Blake više od prijatelja potvrdio je glasnogovornik slavne pjevačice naglasivši kako su oni zapravo dugogodišnji prijatelji koji su tek nedavno započeli vezu.

Samo dan prije službene potvrde Gwen se u intervjuu u showu On Air With Ryan Seacrest našalila i na pitanje o odnosu s Blakeom i upitala voditelja je li to onaj country pjevač, da bi kasnije kratko rekla kako trenutno ne želi odgovoriti na to pitanje.

– Mislim da sam ti se dovoljno povjerila ovo jutro, tako da na to neću odgovoriti. Ali mislim da je zgodan – priznala je slavna pjevačica te dodala kako ih je “možda spojila televizijska kuća NBC”.

– Dvoje istovremeno razvedenih ljudi. Pomalo je ludo što smo u isto vrijeme prolazili kroz isto. Mislim da smo si pomogli jer smo mogli podijeliti priču i vidjeti stvari i iz druge perspektive – izjavila je tada tajanstvena pjevačica.

https://instagram.com/p/9TzbtHOLSP/?taken-by=gwenstefani

Gwen i Gavin papire za razvod predali su početkom kolovoza ove godine, dok je Blake priznao da je njegovom braku s Mirandom Lambert došao kraj samo mjesec dana ranije.

Linker
26. travanj 2024 00:03