Foto: JLP / T/X17online.com
NIJE SHVATILA 'FORU'

Reese Witherspoon nasmijala publiku: U posljednje vrijeme sam više 'plavuša' nego inače

Gostujući u showu poznatog TV voditelji, vrckava glumica dobro je nasmijala publiku kojoj je bilo jako simpatično vidjeti da ne shvaća šalu na svoj račun.

David Letterman (68) u svom talk showu ugostio je slavnu glumicu Reese Witherspoon (39) i temu odmah skrenuo na nedavno objavljenu fotografiju glumice i njene petnaestogodišnje kćeri Ave koju ima iz braka s glumcem Ryanom Phillippeom.

– Zanimljivo je to što je Ava rođena nakon mog prvog gostovanja u tvom showu – izjavila je Reese i dala priliku svom domaćinu da se našali na račun toga i domišljatim gestama da do znanja kako mu je malo neugodno, aludirajući na to kako bi Ava onda mogla biti njegova kći.

Dok je publika oduševljeno pljeskala i smijala se na izgovorenu šalu, simpatičnoj glumici trebalo je dosta vremena da shvati o čemu se radi.

– Ne, ne, ne! Sad sam tek shvatila. U posljednje vrijeme sam više plavuša nego inače – izjavila je Reese i dodala kako joj treba malo duže da shvati te dodala da je jako ponosna na svoju kćeri i odnos kakav njih dvije imaju.

Pogledajte video:

Linker
19. travanj 2024 04:11