FRUIT LAND

Renata Sopek krenula stopama Salme Hayek

Prvi hrvatski lanac Juice barova Fruit Land i televizijska voditeljica Renata Sopek dogovaraju suradnju oko otvaranja zajedničkog juice bara u Dubrovniku.

– Obožavam vježbati, ali bez zdrave i prirodne prehrane nema dobrih rezultata. Već neko vrijeme tražila sam pogodan projekt vezan uz zdravu prehranu, a kod Fruit Landa mi se svidjelo to što su domaća tvrtka koju je pokrenula žena, a rade zdrave napitke i voćne salate bez kompromisa. Budući da nisu prisutni na krajnjem jugu Dalmacije, Dubrovnik nam se čini kao idealna nadogradnja posla s napitcima i salatama od svježeg voća i povrća koji su oduševili domaće i strane turiste. Zato sam odlučila ući u partnerstvo s vlasnicom lanca Laurom Čubrilo – rekla je Renata Sopek.

Fruit Land je prvi hrvatski brend “smoothie” napitaka osnovan prije šest godina, u vlasništvu poduzetnice Laure Čubrilo. Njihovi Juice barovi sada posluju na četiri lokacije u Hrvatskoj, u Bolu, Supetru i na dvije lokacije u Vodicama, a na proljeće 2014. svoja vrata otvaraju i u Zagrebu. Objekt u Dubrovniku bit će šesti u lancu Fruit Landa.

– Renata Sopek je veliki promotor zdravog života i vježbanja, za što se i ja zalažem svim srcem. Zato mislim da će naša suradnja biti dodatni poticaj širenju zdravih navika u Hrvatskoj. Uostalom, to je trend i u Hollywoodu, gdje Sarah Jessica Parker, i Gwyneth Paltrow promoviraju ovakav način života, a Salma Hayek je čak postala suvlasnica jednog od juice bar lanaca pod brendom Cooler cleanse – kaže Laura Čubrilo, vlasnica Fruit Landa. Dodaje da je u pregovorima s više poduzetnika koji žele otvoriti franšizu njezinog uhodanog posla.

Linker
18. travanj 2024 15:45