GLORIA PROMO

REVITALIFT – Ssvjetski N°1* u borbi protiv bora

L’Oréal Paris predstavlja novosti u liniji Revitalift, liniji N°1* u svijetu u borbi protiv bora. NOVA GLASNOGOVORNICA – prekrasna glumica Rachel Weisz izabrana je za novo lice linije Revitalift. Jednostavna i glamurozna u jednom, Rachel je osoba s kojom se može identificirati svaka žena. ”Izuzetna mi je čast postati lice L’Oréala Paris i biti dio obitelji kozmetičke kuće L’Oréal” ponosna je na svoju novu ulogu Rachel.

NOVA FORMULAnova formula protiv bora i za čvrstoću [Stimulift + Pro Retinol A] koži omogućuje da se samostalno podiže. Ovaj kompleks napravljen je kako bi se kožu potaklo na proizvodnju 8 prirodnih proteina za podizanje kože***, a kako bi se mogla dubinski obnoviti zahvaljujući globalnom povećanju napetosti.

Nova formula REVITALIFT sa STIMULIFTOM djeluje na tri značajne funkcije — zatezanje, obnavljanje, stabilizacija — kod poticanja “samostalnog zatezanja” kože. Koža tako na prirodan način sudjeluje u tom procesu, ima manje bora i čvršća je.

NOVA OBNAVLJAJUĆA I BOGATA TEKSTURA – kremasta i bogata, ova nova tekstura s prirodnim proteinima za podizanje kože, obilato prekriva kožu i čini je čvrstom. Bogata i nježna, istovremeno pruža osjećaj svježine i ugode. Nije masna, ne lijepi se i brzo se otapa nakon nanošenja ostavljajući osjećaj ugode zahvaljujući svom blagom i nježnom mirisu.

CIJENA OKO 89,90 kn

8 PRIRODNIH ELEMENATA ZA ZATEGNUTOST KOŽE**

Laboratoriji L’Oréal Paris usmjereni su na istraživanje 8 prirodnih elemenata za zategnutost kože** koji su prisutni u našoj koži: dragocjene elemente koji mogu poticati “samostalno podizanje” kože i tako djelovati na znakove njenog starenja.

Ovi elementi za zategnutost kože podijeljeni su u 3 vrste, sukladno vrsti djelovanja na kožu: SASTOJCI ZA ZATEZANJE I VRAĆANJE NAPETOSTI KOŽE – za prirodno zatezanje kože 1 KOLAGEN I — tonus 2 KOLAGEN III — tonus 3 FIBRILIN — elastičnost 4 ELASTIN — elastičnost

SASTOJCI ZA ZATEZANJE I OBNAVLJANJE KOŽE – za povećanje elastičnosti derme 5 KONDROITIN SULFAT — biološki sastojak za obnavljanje kože

A kao potpuna inovacija tu su: SASTOJCI ZA ZATEZANJE I STABILIZACIJU KOŽE koji osiguravaju povezanost između različitih slojeva kože. 6 KOLAGEN IV — mehanički stabilizator 7 PERLEKAN — strukturalni stabilizator 8 INTEGRIN — sastojak za učvršćivanje i poticanje komunikacije

*Zajednička količinska i vrijednosna prodaja Revitalift linije u 49 država, 2009 Nielsen ** In-vitro test. ***Kompleks protiv starenja kože koji stimulira 8 prirodnih sastojaka za zategnutost kože (in-vitro test)

Linker
25. travanj 2024 09:58