Splash
UKADI STIL

Rihanna - pop zvijezda s potencijalom modne dizajnerice

Vrijednost današnje pop glazbe mjeri se Rihannom – komentirao je izraelski umjetnik Roy Nachum svoju odluku da dizajnira naslovnicu njenog novog albuma ‘Anti’.

S više od četrdeset nagrada te dvjesto milijuna prodanih CD-a u deset godina, 27-godišnja glazbenica s Barbadosa zaslužila je status pop-kraljice, koji nije poljuljala ni činjenica da cetiri godine nije objavila album.

RiRi je predvodnica i modnih trendova – s više od milijun poklonika na Twitteru i Instagramu – koja se u spajanju sportskih i elegantnih komada vodi specifičnom estetikom.

Voli glamur, no raskošne bunde i kapute kuća Chanel, Miu Miu, Dior i Gucci rado spaja s poderanim trapericama. I avangardu nosi na svoj način pa ‘oversized’ sportske jakne omiljene joj pariške marke Vetements kombinira uz seksi svilene haljine i cipele s visokom potpeticom.

Rihannin stilski potencijal prepoznali su i dizajneri – njena posljednja kolekcija tenisica za tvrtku Puma – čija je kreativna direktorica ženskih linija od kraja 2014. – bit će prikazana na njujorškom Tjednu mode u veljači.

U izlogu GlorijeIN možete promaći komade inspirirane Rihanninin stilom.

Napisala Anela Martinović, odabrao Oliver Jularić, fotografije Matej Dokić

Linker
24. travanj 2024 09:14