NEOBUZDANA

Rihannini provodi sve češće završavaju u bolnici

Barbadoska r’n’b pjevačica Rihanna (24) poznata je po nemirnom duhu i ludim provodima kojih se nimalo ne srami, već se, dapače, tvrdoglavo drži svoga imidža zločeste djevojke. No čak i njeno mlado i zanosno tijelo ima svoje granice – nakon što je na zabavi Met Gala u ponedjeljak pretjerala s tulumarenjem, hospitalizirana je u obližnjoj bolnici. Pružena joj je i infuzija, a Rihanna je, očito ponosna na novi kolaps uslijed neobuzdanog “partijanja”, na Twitteru objavila fotografiju svoje ruke s intravenoznim “dodatkom”.

Službeno, patila je od iscrpljenosti i dehidracije, no zna se koji organski spoj, uobičajen na zabavama, ima tendenciju isušivanja organizma. Možda ju je u bolnicu otpremila i uska haljina Toma Forda s krokodilovim uzorkom koju je te večeri nosila, jer joj u njoj sigurno nije bilo lako disati.

Iako je nakon kratkog boravka pjevačica puštena kući te je prvim letom proslijedila za Los Angeles, ovo je samo posljednji u nizu pokazatelja da Rihanna možda gubi tlo pod nogama. Prije nekoliko dana povukla se tako s proba za emisiju Saturday Night Live zbog premorenosti. Prije tjedan dana u jednom je striptiz klubu u Queensu uživala u zabavi s damama noći, a na popularnom glazbenom festivalu Coachella moglo ju se vidjeti s neidentificiranim bijelim prahom.

Nije stoga čudno da se njeni bližnji brinu kako je Rihanna potpuno popustila pod pritiskom života globalne zvijezde.

– Svakodnevno pije i puši travu – kažu neimenovani svjedoci, koji potvrđuju da je pjevačica uvijek volila izlaske, ali ih u posljednje vrijeme upražnjava više negoli njeno tijelo može podnijeti.

– Morala bi usporiti, a možda otići i na liječenje – kažu zabrinuti prijatelji.

Linker
25. travanj 2024 07:17