Sipa/Cropix
PRVI KOMENTAR

Robert Pattinson nakon 2 godine progovorio o preljubu bivše djevojke Kristen Stewart

Britanski glumac prvi puta je javno progovorio o prevari svoje bivše djevojke Kristen Stewart (24) koja je prije dvije godine odjeknula u javnosti.

Robert Pattisnon (28) i njegova partnerica u Zoni sumraka, filmskoj sagi koja ih je oboje proslavila, bili su u vezi i u privatnom životu, kada je 2012. odjeknula vijest da je američka glumica svoga dečka prevarila s redateljem filma Snjeguljica i Lovac u kojem je glumila.

Kristen je tada poslala i javno priopćenje i ispriku Robertu što ga je prevarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Robert nikada dosad u medijima nije komentirao taj skandal, no za rujansko izdanje magazina Esquire UK rekao je kako se u životu događaju svakakve stvari, pa i prevare.

– To je normalno među mladim ljudima – rekao je Robert i dodao:

– Iskreno, koga više briga za to – htio je zaključiti tu temu glumac no ipak je ispričao kako mu je svojedobno bilo teško govoriti o tome, između ostalog i zato jer je u tu priču bilo uključeno više ljudi.

– Nikada se ne zna kako se nešto izrečeno može protumačiti i kakav odjek može imati, stoga sam radije bio suzdržan od izjava – ispričao je.

Nakon preljubničkog skandala on i Kristen pokušali su obnoviti svoju vezu, ali su na kraju ipak prekinuli prošle godine.

Linker
25. travanj 2024 11:10