Sipa/Cropix / SIPA
SKROMNE ŽELJE

Robert Pattinson: Nisam materijalist, ne treba mi ništa

Uspješan glumac i zvijezda filmskog spektakla Sumrak saga, Robert Pattinson (28), za lipanjsko izdanje magazina The Hollywood Reporter pričao je o životnim navikama, bivšoj ljubavi s kolegicom sa seta i stvarima koje ga uopće ne zanimaju.

Glumac je priznao kako unatoč tome što su prekinuli ljubavnu vezu prije sedam mjeseci, on i njegova bivša djevojka Kristen Stewart (24) i dalje se redovito čuju.

O novim životnim i ljubavnim planovima, Robert je bio vrlo kratak te je samo rekao kako mu je glavni fokus na tome da bude sretan.

– Nedavno sam dao nekoliko intervjua nakon kojih sam zvučao kao da sam manično depresivan, ali to nije niti približno tako – rekao je slavni glumac koji je, slučajno ili ne, nakon prekida s Kristen znatno snizio kriterije i financijske izdatke pa je tako prodao skupocjenu kuću koja mu je bila prevelika.

– Kuća je bila jednostavno prevelika, imala je prekrasan veliki vrt, ali što mi je to značilo kad sam ionako bio samo u jednoj sobi – kaže Robert koji za sebe tvrdi kako nije materijalist i nema mnogo odjeće.

– Ne razumijem kako se to dogodilo, ali ja uopće nemam odjeće – izjavio je te dodao kako je praktički ukrao svaki odjevni predmet koji je dobio na posudbu za neku od premijera njegovih filmova.

– U mom ormaru su doslovno tri stvari – kaže slavni glumac te dodaje kako ionako ima jako malo želja:

– Kada bolje razmislim, niti išta želim, niti išta trebam – zaključio je Robert.

Linker
20. travanj 2024 15:19