Splash
NA SVJETSKOM PRVENSTVU

Rooneyjev sin rasplakao se zbog tatinog poraza

Coleen Rooney (28), supruga engleskog reprezentativca, povela je sinove na drugi kraj svijeta kako bi dječaci mogli pratiti tatu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a zbog poraza engleske reprezentacije četverogodišnji Kai nije mogao zadržati suze.

Wayne Rooney (28) u utakmici protiv Urugvaja uživao je podršku svojih najvećih navijača – Kaija i trinaestomjesečnog Klayja koji su zajedno s mamom Coleen pratili tatin nastup.

I dok je Kai fotografirao utakmicu i stadion, maleni Klay uživao je u majčinom naručju i bočici mlijeka. Ipak, zadovoljstvo nije dugo potrajalo jer je Ronneyjeva ekipa izgubila od Urugvaja čime se engleska reprezentacija našla na samom rubu ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Coleen nije mogla sakriti razočaranje, a nakon poraza jedino joj je preostalo da pokuša utješiti starijeg sina koji nije mogao zaustaviti suze.

Splash

FOTO: Splash

Ipak, supruga engleskog nogometaša objavila je na Twitteru da je sretna što je Wayne postigao pogodak na toj utakmici i što su to njihovi sinovi mogli vidjeti. Wayneu je pogodak u 75. minuti susreta bio prvi pogodak na Svjetskom prvenstvu koji je razveselio njegove sinove, ali slavlje nije dugo potrajalo.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
15. travanj 2024 22:29