DIKTATOR NA CEREMONIJI

Sacha Baron Cohen na Oscare ipak u odori tiranina

Dodjelu Oscara u noći s nedjelje na ponedjeljak ipak će posjetiti i admiral general Shabazz Aladeen, alias britanski komičar Sacha Baron Cohen (40), poznat po svojim kontroverznim kreacijama Ali-G-ja, Borata i Brune. Cohenu je isprva zabranjen pristup u Kodak Theatre, budući da se namjerava pojaviti u odori diktatora zamišljene države Wadiye, no na svom Twitter profilu “diktator” je u petak objavio da na Oscare ipak ide.

– Pobjeda je naša. Danas je moćna nacija Wadiye izvojevala trijumf nad cionističkim zmijama Hollywooda. Zli i svi oni koje štiti Sotona izbrisani su i bačeni u Pacifik. Želim vam reći da se Akademija predala i poslala mi dvije ulaznice i dozvolu za parkiranje – pohvalio se “admiral”, držeći u ruci ulaznice i zlatni pištolj.

– Poštujemo Cohena kao umjetnika i dozvoljeno mu je doći – potvrdio je i producent dodjele Brian Grazer za Access Hollywood.

Tijekom polemike s organizatorima, “diktator” je ranije objavio video izjavu u kojoj prijeti teškim posljedicama ne bude li ipak među holivudskom kremom. Ismijavajući naslove nekih klasičnih filmova, “general” je izjavio i kako je već platio Hilary Swank dva milijuna dolara da mu bude pratnja te da mu ona to ne misli refundirati. Poželio je i sreću voditelju Billyju Crystalu.

Linker
16. travanj 2024 13:51