DUŠKO MODRINIĆ

Samozatajni emotivac

Zadarski glumac, koji je pažnju medija privukao ulogom turističkog vodiča Roka u TV reklamama, rođen je u znaku Djevice koji krasi zvjezdani zagrljaj Sunca i Venere. On mu je, osim šarma i privlačnosti, “ucijepio” i izoštrene socijalne senzore, a važne su mu teme i ljubav te odnosi s ljudima. Bitno mu je da bude prihvaćen pa će često činiti upravo ono za što je siguran da će kod određenih osoba – čiju naklonost želi pridobiti – izazvati oduševljenje, a potom i prihvaćanje.

Nakon 35. godine života više će uvažavati društvo osoba s kojima može dijeliti svoju ljubav prema umjetnosti, ljepoti, prirodi i estetici. Zahvaljujući svojoj magnetskoj privlačnosti, ali i samozatajnosti, Duško će uvijek uživati posebnu naklonost i protekcije kod pripadnica suprotnog spola. Blizina Merkura i Jupitera u Lavu vjerojatno ga je i odvela u svijet glume, pa i šoubiznisa. Komunikacija je njegov veliki talent, a svoje misli i stavove izražava na pozitivan način. U podlozi njegove naglašene kreativnosti stoji znatiželja koja će ga stalno poticati na istraživanje, učenje i obogaćivanje znanja.

Tijekom života poslovne ambicije mogle bi mu omogućiti privremeni boravak i rad u inozemstvu. Marsova energija upućuje na veliku emotivnost, pa njegovi pogledi na život mogu biti obojeni romantikom, intuicijom i nešto dubljim uvidima u stvarnost. Vrlo mu je važan osjećaj sigurnosti pa će vrata svog života širom otvoriti samo onim osobama koje zasluže njegovo povjerenje. Saturnov utjecaj, koji mu je tijekom protekle dvije godine donio mnogo novih iskustava, omogućivši mu da revidira neke svoje odnose i stavove o životu općenito, završit će ove jeseni. Za njega nastupa novo razdoblje u kojem će mu prezaposlenost ostavljati nešto manje vremena za intimni život.

Linker
18. travanj 2024 08:28