MTV MOVIE AWARDS

Sandra Bullock opet ljubi

Sandra Bullock (45) pojavila se u javnosti u nedjelju na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada prvi put nakon osobne drame koju proživljava posljednjih par mjeseci, otkad je saznala da ju je suprug Jesse James godinama varao te je pokrenula postupak za razvod. Glumica je došla primiti nagradu za životno djelo, tojest MTV Generation Award, a učinila je to sa širokim osmijehom na licu, odajući tako kako njezin život ide dalje. Štoviše, bila je toliko dobro raspoložena da je nakon preuzimanja nagrade i zahvale sočno poljubila kolegicu Scarlett Johansson .

U govoru zahvale osvrnula se na sve što se o njoj pisalo dok se povukla u izolaciju od medija: – Prvo, nisam mrtva. Drugo, svi imaju celulit, ne samo ja – našalila se Bullock te dodala kako je nagrada koju prima uglavnom namijenjena starim ljudima koji bi se trebali povući iz svijeta filma, no kako ona namjerava raditi još dugo jer u tome uživa.

Sandra Bullock već je jednom poljubila kolegicu na dodjeli nagrade – ona i Meryl Streep narugale su se na napumpano suparništvo između njih dvije pa su se na dodjeli nagrade Critics Choice također sočno izljubile.

Linker
20. travanj 2024 18:40