JESENSKI SPECIJAL

Sandra Perković u ekskluzivnom modnom editorijalu za GlorijuIN

Ovo je njezina najbolja godina: prva je žena koja je na ljetnim Olimpijskim igrama za Hrvatsku osvojila zlatnu medalju, u Dijamantnoj ligi bilježi pobjede u bacanju diska te osvaja unosne novčane nagrade, a nakon godinu dana ljubavi započinje zajednički život s dečkom Edisom Elkasovićem. Sandra Perković , 22-godišnja Zagrepčanka među brojnim detaljima koje je o sebi otkrila za jesenski specijal Glorije IN priznala je i kako joj je Edis nakon svih sportskih napora ispred prijatelja.

– Savršen odmor činimo ja i dečko, što manje ljudi u blizini. Najbolje da nema nikoga. Posljednjih mjeseci Edis i ja smo se malo viđali, pa tek nakon što neko vrijeme provedemo sami, okružit ćemo se društvom – govori zlatna Sandra.

Jesenski specijal GlorijeIN možete kupiti na svim kioscima

Veliki životni korak, osamostaljenje od obitelji i početak života s Edisom omogućio joj je rodni grad, koji joj je na korištenje dodijelio novi stan.

– S dečkom sam više od godinu dana i sada smo odlučili zajedno živjeti. Uživam vraćati se kući gdje mama i baka udovoljavaju svakoj mojoj želji, ali sada kad mi se uređenje stana privodi kraju, mislim da je dobro za moje osamostaljenje da se odselim od njih. Mislim da je vrijeme da i ja naučim sama plaćati režije, skuhati i pospremiti za sebe i svog dečka. Preda mnom je još jedan olimpijski ciklus i sigurno do Rio de Janeira, dakle u iduće četiri godine, još ne mislim imati djecu – otkriva bacačica diska, koja će iz djevojačke sobe ponijeti pehar Dijamantne lige, medvjedića od Swarovski kristala i omiljenu Hello Kitty. A svoje će trofeje ubuduće držati pored Edisovih.

Pročitali ste skraćeni tekst o Sandri Perković. U jesenskom specijalu Glorije IN (broj 14) pogledajte ekskluzivni modni editorijal te pročitajte i kakav shopping voli naša zlatna olimpijka te što se mora naći u njenom ormaru, kakvu šminku koristi i što smatra svojim najvećim modnim gafom, kakvim je doživjela London, koliko joj znače uspomene….

Linker
25. travanj 2024 10:51