PRED OGLEDALOM

Sanja Doležal: Mrzim depilaciju, ali volim masažu

Premda je make-up neizostavan dio njezinog posla, Sanja Doležal (47) sama je sebi najljepša bez trunke šminke na licu. Stoga je pjevačici ponovno okupljenih Novih fosila, kojima uskoro izlazi CD “Novi fosili live Kad Bog sve zbroji”, najdraže godišnje doba – ljeto. Blago preplanule puti, plave kose i plavih očiju, izgleda poput djevojčice. Jeste li se pripremili za plažu i badić? – Na žalost, nisam. Ljeto mi je došlo prebrzo i nisam stigla obaviti tretmane za učvršćenje kože. No, neću se zamarati time jer mi je na odmoru važnije dobro društvo i puno smijeha nego izgled. No, ono što sam propustila obaviti u kozmetičkom salonu, nadoknadit ću plivanjem – koje je odlično za liniju. Na što, od kozmetike, trošite najviše novca? – Nikad mi nije žao platiti kvalitetnu masažu, a moja slaba točka su i parfemi. Omiljeni su mi Chanel 5 i Calvin Klein Obsession.

Što vam je najvažnije u borbi protiv bora? – Redovita njega. A najvažniji korak u tome je čišćenje lica. U životu mi se nije dogodilo da ne skinem šminku prije spavanja, bez obzira u koje doba noći došla kući. Što koristite za njegu lica? – Imam osjetljivu i tanku kožu kojoj uvijek treba “dohrane”. No, zato nikada nisam imala problema s prištićima. Već dulje vrijeme koristim kreme iz Afroditine linije za osjetljivu i suhu kožu. Što mislite o modernim pomlađivačima – botoxu, filerima…? – Nisam probala ništa od toga, no nikad ne reci nikad. Još uvijek mislim da je životna strast najbolji pomlađivač. Koji su vam tretmani uljepšavanja noćna mora, a u čemu uživate? – Mrzim depilaciju jer je bolna, iako sam svjesna da je ideja evolucije bila odbacivanje dlaka. Godi mi dodir ljudske ruke i zato obožavam masaže. Koje vam boje ruževa najbolje pristaju? – Prirodne, boje mesa, uvijek su moj izbor. No, na drugim ženama volim vidjeti crveni ruž.

Kako ste reagirali kad ste primijetili prvu sijedu vlas? – Vjerovali ili ne, još uvijek je nisam primijetila. Jeste li pronašli idealnu frizuru za sebe? – S dolaskom ljeta uvijek razmišljam o skraćivanju kose.

Dolores Tolić

Linker
16. travanj 2024 12:48