Matota
HRVATSKA POMAŽE

Sanja Doležal: Zovite i dajte svoj mali prilog, ti će ljudi trebati pomoć još mjesecima

Večeras se u tri hrvatska grada, Zagrebu, Splitu i Rijeci održavaju humanitarni koncerti za pomoć stanovnicima poplavljenih područja.

Pod sloganom Hrvatska pomaže Hrvatska glazbena unija i HRT organizatori su koncerata na Trgu bana Jelačica u 18 sati, te na splitskoj Rivi i riječkom Korzu u 20 sati, a mnogobrojni glazbenici nastupiti će besplatno, ali ne samo oni već će se sve prateće službe i osoblje odreći svog honorara.

Jedna od brojih izvođačica na humanitarnom koncertu bit će i Sanja Doležal koja će nastupiti s Novim fosilima:

– Svi smo već uključeni u ovu akciju, a organiziranjem ova tri velika koncerta želimo učiniti još više – rekla je Sanja za Gloriju.hr.

– Zato još jednom pozivam sve da dođu na koncert i da zovu i daju svoj mali prilog. I to ne samo danas, nego još dugi niz mjeseci, jer će naša pomoć ljudima koji su ostali bez svega trebati još dugo vremena – poručila je pjevačica.

Zovite na broj Crvenog križa 060 90 11, i s trgova i iz vaših domova, i danas, i sutra, i za vrijeme koncerata, i još mjesecima, poručuju iz Hrvatske glazbene unije.

U Zagrebu će, među inima, nastupiti Hladno Pivo, Elemental, Severina, Massimo, Colonia, Psihomodo Pop, Neno Belan i Fiumens, Goran Bare i Majke, u Splitu Gibonni, TBF, Marijan Ban i Diktotori, Doris Dragović, Goran Karan, Jelena Rozga, Guilliano, u Rijeci Urban & 4, Gustafi, Let 3, Atomsko sklonište, Belfast food i još mnogi drugi izvođači.

Linker
25. travanj 2024 06:52