Instagram
UVIJEK IMAJTE NA UMU

Savjeti za dugu i sretnu ljubavnu vezu

Iako ne postoji univerzalna knjiga ljubavnih pravila, postoji nekoliko savjeta kojih bi se svi trebali držati. I dok se nekima čine očigledni, drugima ipak treba uputstvo i podsjetnik kako se ponašati i imati sretnu i dugu vezu.

Ne činite ono što ne želite da drugi čini vama

Postavili ste jasna pravila u vezi i zabranili kontakt s bivšim partnerima, razgovore u sitne noćne sate sa ženskim prijateljicama i nogomet petkom navečer, a s druge strane vi ta ista pravila kršite. Imajte na umu kako ne biste trebali činiti ništa što ne želite da vaš partner čini vama.

Ne zaboravite na prijatelje

Prijatelji su jako važne osobe u svačijem životu, ali to ne spriječava većinu da nakon početka nove veze – jednostavno zapostave prijatelje. To nikako nemojte dopustite i održavajte vezu s najboljim prijateljicama, ali i dopustite partneru da se viđa sa svojim muškim prijateljima.

Probleme rješavajte među sobom

Poznato je kako žene problem koje imaju u vezi vole odmah podijeliti s prijateljicama i krenuti u potragu za najboljim rješenjem. Pokušajte probleme rješavati bez uplitanja treće osobe.

Ne varajte

Ovo očigledno pravilo ipak uvijek i iznova treba naglašavati. Varanje je strogo zabranjeno! Ukoliko niste zadovoljni u vezi, budite toliko pošteni i recite to svom partneru, umjesto da mu se iza leđa nalazite s drugom osobom.

Ne uspoređujte sadašnjeg partnera s bivšim

Vaš bivši partner možda je bio pravi dragulj, savršeno građen i romantičan, ali ne uspoređujte ga sa sadašnjim partnerom. Sadašnji ima svoje vrline koje su vas privukle i usredotočite se na njih. Bivši je bivši s razlogom.

Njegujte svoju vezu

Njegujte vezu i brinite o partneru, jer ako vi nećete brinuti o njemu – postoji velika mogućnost da će doći netko tko će biti pažljiviji od vas. Pokažite partneru da vam je stalo do njega, da ga volite i da je bitna karika u vašem životu.

Linker
21. travanj 2024 22:53