STARE STRASTI

Sean Penn ponovno ljubi Petru Nemcovu?

Američki glumac Sean Penn (51) i češka manekenka Petra Nemcova (32) zajednički priređuju zabavu na Filmskom festivalu u Cannesu. Zvijezde i drugi zaposlenici filmske industrije pozvani su na dobrotvorno druženje u korist Haitija koje se odvija na vrhuncu prestižnog festivala 19. svibnja na plaži Nikki, uoči premijere novog filma Terrencea Malicka “Lawless”.

Zajednička organizacija glamuroznog događaja mogla bi sugerirati da su Sean i Petra ponovno zajedno, nakon kratke afere iz veljače 2008. godine. Penn i Nemcova dijele doduše strast prema dobrotvornom radu, pa bi to moglo biti i jedino što ih je ovom prilikom spojilo, no kako imaju “povijest” te su oboje “singl” intimnija poveznica nije isključena.

Par se početkom svibnja na proslavi rođendana pjevača Bona držao za ruke, a prema nekim izvorima kontakt je bio i intenzivniji.

– Petra je plazila po njemu kao luda. Trljala mu je rame i nogu, vješala se po njemu. Sean se držao cool, ali restoran su napustili zajedno – izjavio je neimenovani izvor za Us Magazine.

Nemcova je 2004. preživjela tsunami na Tajlandu, ali je tada izgubila dečka, fotografa Simona Atleeja, koji je tragično stradao. Potom je bila u vezi s pjevačem Jamesom Bluntom i redateljem Peterom Bergom, a prošloga je mjeseca raskinula zaruke s Jamiejem Belmanom.

Posljednja od slavnih Seanovih djevojaka koju vrijedi istaknuti svakako je Scarlett Johansson. Od supruge Robin Wright rastao se 2010. nakon 14 godina braka.

Linker
19. travanj 2024 18:34