Splash
NIMALO DOSADNA

Serena Williams - osebujno izdanje za US Open

Trenutno najbolja tenisačica svijeta koja se ovog ljeta odmarala u Istri, nakon godišnjeg na kojem je uživala u ljepotama Lijepe naše, ali i trenirala, vratila se na posao i to u osebujnom izdanju.

Serana Williams (32) na US Openu viđena je u pinky izdanju u kojem se posebno isticala: ružičasta haljina, traka za kosu i detalji na tenisicama učinili su Sereninu pojavu na teniskom terenu sve samo ne dosadnom.

Foto: Splash

Iako je za bijeli sport uobičajena bijela uniforma, tu i tamo neka tenisačica (i tenisač) znaju malo razbiti monotoniju nekom žestokom bojom, no Serenina pinky epozoda zasigurno je jedna od najupečatljivijih.

Serenu mnogi teniski stručnjaci i treneri smatraju najboljom tenisačicom u povijesti, a svakako je najstarija tenisačica koja je bila na prvom mjestu ATP liste: prvi puta broj jedan postala je 2002., a trenutno tu poziciju drži s nepune 33 godine što nijednoj tenisačici nije uspjelo u toj dobi.

Serena za sebe skromno kaže kako misli da se može svrstati u top 5 najboljih, ali da ne misli za sebe da je najbolja tenisačica u povijesti.

Linker
20. travanj 2024 00:41