VIDEOPORUKA

Severina poručila fanovima: Množite se iz minute u minutu

Severina se u četvrtak oko 12 sati na svojoj službenoj Facebook stranici video pozdravom obratila svojim obožavateljima, piše Slobodna Dalmacija.

– Ispričavam se mojim kolegama pjevačima, ali ja imam najbolje obožavatelje. Volim što se volimo! – izjavila je Severina ljubav svojim fanovima, a posebice onima na Facebook službenoj stranici koja trenutno broji preko 120 tisuća obožavatelja.

– Vi se množite iz minute u minutu i nitko vam ništa ne može! Volim fanove na Facebooku, grlimo se – govori Severina u svome najnovijem videouratku u kojem poziva sve koji se još nisu pridružili stranici na Facebooku da joj se pridruže.

Severina putem svoje Facebook stranice već nekoliko godina ažurno obavještava svoje obožavatelje o svim svojim važnim projektima. Premijere spotova, datume nadolazećih koncerata te ekskluzivne fotografije nerijetko prvo objavljuje upravo putem svoga Facebooka.

Tako je, primjerice, najavila kako će dugoočekivani live DVD album “Tridesete” uživo izdati početkom prosinca, a njegovu promociju održat će u poznatom zagrebačkom klubu Shamballa gdje će također održati i koncert kojeg njena zagrebačka publika već više od godine dana nestrpljivo iščekuje.

Linker
25. travanj 2024 02:23