POVRATAK NA SCENU

Severina: Prvi nastup nakon rođenja sina Aleksandra

Po prvi puta nakon rođenja sina Aleksandra 20. veljače ove godine, Severina Vučković (40) vraća se uživo na pozornicu, i to s novom pjesmom, koju će izvesti 2. lipnja u finalu zbiljokaza “Survivor”. Skladbu na kojoj je radila u zagrebačkom studiju, zbog čega je nakratko napustila dom u kojem živi s poduzetnikom Milanom Popovićem (46) i njihovim sinom te time izazvala buru u srpskim medijima , pjevačica će otpjevati u beogradskom studiju.

Naslov pjesme je “Italiana”, a autori glazbe i stihova su Beograđani Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i pjesme “Brad Pitt” te “Grad bez ljudi” – potvrdila je Severina za novi broj Glorije, u svom prvom intervjuu nakon poroda.

Nakon što je 20. veljače u Splitu carskim rezom na svijet donijela Aleksandra, regionalna se megazvijezda preselila u Beograd, kratko se odmorila te proslavila 40. rođendan. Na Facebooku je potom objavila svoje senzualne fotografije , pokazavši da se od poroda iznimno dobro oporavlja te da karijeru ni kao sretna majka ne namjerava zapostaviti. Naposljetku je posjetila Zagreb kako bi snimila vokale za novu pjesmu te će se njome ni četiri mjeseca nakon carskog dolaska Aleksandra malog vratiti nastupima.

Linker
25. travanj 2024 07:50