EKSKLUZIVNI INTERVJU

Severina za Gloriju: Aleksandar je uistinu poseban

U novom broju tjednika Gloria, koji na kioske dolazi 31. svibnja, splitska pjevačica Severina Vučković pokazala je koliko je ponosna mama.

– Aleksandar je beba za poželjeti! Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban – kazala je 40-godišnja splitska pjevačica u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju o svojem sinu, kojeg je rodila 20. veljače u Splitu. Odgovarajući na pitanja novinara Damira Leljaka, Severina je otkrila vraća li se na scenu, tko čuva Aleksandra kada nje nema i niz drugih detalja iz privatnoga života.

S besprijekornom linijom, koja je još više došla do izražaja u uskoj haljini Stelle McCartney, koju je kombinirala sa sandalama Buraka Uyana, pjevačica je u hotelu The Regent Esplanade Zagreb također najavila novu pjesmu koju će premijerno izvesti 2. lipnja u Beogradu u finalu showa Survivor, što će joj, pak, biti prvi nastup otkako je postala mama. Na intervju je došla sama jer je njezin zaručnik, srpski poduzetnik Milan Popović (46), u to vrijeme bio u Vršcu gdje su ga proglasili počasnim građaninom.

Kako se zove pjesma i tko ju je napisao? – Radni naslov je ‘Italiana’, a autori glazbe i stihova su Beograđani Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i pjesme ‘Brad Pitt’ te ‘Grad bez ljudi’. ‘Italiana’ je u pop-dance ritmu, a izvodim je u duetu s Anom Bebić, preslatkom mladom pjevačicom iz Metkovića koju sam prvi put vidjela prije tri godine u glazbenom showu Operacija trijumf.

Kako ste uspjeli vratiti liniju nakon porođaja? – Kilogrami su otišle sami od sebe, ali sam malo i vježbala. Ne u teretani, već sama kod kuće.

Cijeli ekskluzivni intervju sa Severinom, u kojem otkriva i gdje bi najradije živjela sa zaručnikom Milanom i sinom Aleksandrom, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 908), koje na kioske dolazi 31. svibnja

Linker
18. travanj 2024 05:01