PREVENTIVNI NADZOR

Severinin liječnik: Trudnica se izvrsno osjeća

U ponedjeljak načver oko 21.30 sati Severina Vučković (39) primljena je u splitsku bolnicu zbog blažih komplikacija u osmom mjesecu trudnoće. Iako je njen menadžer Tomislav Petrović očekivao da će već u utorak, 3. siječnja, biti puštena kući, to se ipak nije dogodilo.

– Severina je u odmakloj trudnoći zbog blažih komplikacija i zbog predostrožnosti zadržana u bolnici. Na ordiniranu terapiju njezine su tegobe prestale pa se s današnjim danom završilo s lječenjem i daljnji boravak je potreban isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga kako se ne bi ponovo pojavile komplikacije. Severina se izvrsno osjeća i zadovoljna je sa smještajem u ovoj vrhunskoj ustanovi, a naše osoblje je izuzetno susretljivo – objasnio je dr.sc. Tomislav Strinić, predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode KBC Split.

Svakog dana splitsku pjevačicu posjećuju njen zaručnik, srpski biznismen Milan Popović (46) i majka Ana Vučković. Danas joj je njen menadžer, Tomislav Petrović, donio knjigu Klinike Mayo ‘Sve o trudnoći i prvoj godini života djeteta’ pa Severini u bolnici sasvim sigurno neće biti dosadno.

– Eto i to se poklopilo. Dijete u znaku Vodenjaka, a moja će mama dobiti treće unuče. Od početka trudnoće predosjećala sam da nosim dečka, zato se i nisam iznenadila kad su mi to potvrdili. Ali u drugoj trudnoći željela bih da mi spol djeteta bude iznenađenje. Ma ja bih zapravo stalno bila trudna – kazala je Severina u prošlomjesečnom intervjuu za GlorijuGLAM.

Linker
20. travanj 2024 14:10