POMOĆ ŽRTVAMA POTRESA

Shakira brine za djecu Haitija

Kolumbijska zvijezda, pjevačica Shakira (38), nakratko se odmaknula od glamura i svjetala pozornice kako bi se posvetila stvaranju novog albuma u kućnoj atmosferi. No, osim glazbene introspekcije, ipak je pronašla vremena da izađe u svijet i podrži dobrotvornu akciju.

Naime, ovaj tjedan atraktivna plavuša posjetila je djecu koja su ostala bez domova nakon razornog potresa na Haitiju. U siječnju je niz potresa odnio živote preko 200.000 ljudi, a čak milijun njih ostalo je bez doma.

Preko vikenda pjevačica je doputovala u glavni grad Port-au-Prince te obišla prijašnji teren za golf koji je postao privremeni kamp i utočište za preko 50.000 preživjelih prirodne katastrofe.

Pjevačica je posjetila brojne obitelji te obećala da će njena humanitarna organizacija “Barefoot”, pronaći prikladno zemljište za izgradnju nove škole. Tijekom proputovanja po opustošenoj zemlji, Kolumbijka se našla i s holivudskom zvijezdom, glumcem Seanom Pennom koji redovito nabavlja financijsku pomoć za izbjegličke kampove u blizini glavnog grada.

Linker
23. travanj 2024 13:12