Sipa/Cropix
SPASILI JE

Sinead O’Connor oporavlja se nakon pokušaja samoubojstva

Ekscentrična irska pjevačica oporavlja se i dolazi k sebi nakon što je na Facebooku ostavila poruku kojom je dala naslutiti da bi si mogla oduzeti život.

Glasnogovornik policijske postaje u Dublinu koja je zaprimila pozive obožavatelja koje je uznemirila poruka Sinead O’Connor (48) potvrdio je da je pjevačica sada dobro, nakon što je na svom profilu napisala da se predozirala.

– Posljednje dvije noći su me dotukle. Predozirala sam se. Ne postoji drugi način da zaslužim poštovanje. Nisam kod kuće, u hotelu sam, negdje u Irskoj, pod lažnim imenom – napisala je rastrojena pjevačica nakon čega je započela potraga za njom.

Sinead su uskoro našli i odvezli u bolnicu. Pjevačici je dijagnosticiran bipolarni poremećaj još 2003., a već je jednom pokušala počiniti samoubojstvo.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Irska glazbenica u uznemirujućoj poruci na Facebooku prozvala je i svoju obitelj što nisu bili uz nju nakon što je ovo ljeto bila na histerektomiji (odstranjenje maternice), ali je ujedno i napisala da je grozna majka i da je svima bolje bez nje.

Sinead ima četvero djece: Jakea Reynoldsa (28), Roisin Waters (19), Shanea Lunnyja (11) i Yeshuu Bonadina (8), a za dvoje najmlađe djece vodi bitku za skrbništvo s njihovim očevima.

Linker
19. travanj 2024 21:07