DOVE FASHION.HR

Slavko Sobin: Ana Pavić je žena po mom ukusu

Slavko Sobin (27) sinoć je uživao na zatvaranju Dove fashion.hr-a, a osim što je primjetio nekoliko modela muških torbi koje bi volio posjedovati, za oko mu je zapela i jedna od novinarki koje su nosile reviju Aleksandre Dojčinović.

– Od cura koje su nosile revije najviše su mi se svidjele amaterke, svaka čast profesionalnim manekenkama, ali novinarke su to odlično izvele. Posebno bih izdvojio jednu: Ana Pavić je žena po mom ukusu – otkrio je Sobin kojeg već neko vrijeme proglašavaju jednim od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj.

Slavko Sobin na reviju je stigao s Tomislavom Čubelićem i Martom Buzolić

– Na ljubavnom planu je sve pet, mogu smao reći da mi cvjetaju ruže, a na poslovnom planu je sve dvadeset, počinje mi kazališna sezona u Splitu, paralelno snimam ‘Ružu vjetrova’. Super je ekipa na setu, družimo se i privatno, zajedno putujemo. Super mi je što unatoč širokom rasponu godina među nama uvijek nađemo zajedničke teme, svi smo kao obitelj – istaknuo je Sobin koji je jednu kolegicu ipak izdvojio.

Nives Ivanković je genije svih genija i biser svih bisera. Stalno nas zabavlja, suludo je dobro. Kolega Tomislav Čubelić i ja imamo slobodan vikend pa smo se malo zaletili do Zagreba vidit revije i izać vanka. Super mi je par muških torbi od Roberta Severa, mogao bih nositi neke od njih – zaključio je Slavko Sobin.

Linker
18. travanj 2024 18:01