RAZOTKRIVANJE

Slavko Sobin: Odvratan sam kad se naljutim

Jeste li osvetoljubivi poput lika Petra u “Ruži vjetrova”? – Ne, nisam zlopamtilo. Tu i tamo malo “frcam” otrov, onako škorpionski, ali u principu sam pacifist.

Kakvi ste kad se naljutite? – Odvratan. Pravim grimase i tresem se. Najozbiljnije.

Koje ste navike stekli na školovanju u Americi? – Sazrio sam, osamostalio se, proširio obzore, postao tolerantniji… No, prvo i osnovno što sam ondje naučio, a što je kontra odrastanju u Splitu, je da nikad ne kasnim. I da čitam tračerski blog perezhilton.com.

Jeste li imali prilike susresti se s nekom zvijezdom? – Jesam. Radio sam u tvrtki za catering pa sam – kao konobar – susreo Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones, Sharon Stone...

S kojom biste se zvijezdom voljeli zaglaviti u dizalu? – S Monicom Bellucci. A ako bi me ona ignorirala, uzeo bih “joker zovi” i dozvao njezina supruga Vincenta Cassela.

Okušali ste se i kao maneken: kako ste se osjećali u toj ulozi? – Slavko Sobin se prešetava pistom i pravi se zgodan, nije mi baš zvučalo kao nešto za što sam baždaren. Tremu nisam liječio alkoholom, već sam jednostavno shvatio da nema velike filozofije u “desna noga, lijeva noga, okret, aj ča”.

Pročitali ste skraćeno “Razotkrivanje” sa Slavkom Sobinom. Ostale detalje iz života mlade zvijezde “Ruže vjetrova” saznajte u tiskanom izanju Glorije (br. 924) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
25. travanj 2024 02:01