SKROMNO VJENČANJE

Sofia Coppola napokon ozakonila vezu

Redateljica filmova ‘Izgubljeni u prijevodu’, ‘Samoubojstvo nevinih’, ‘Marija Antoaneta’ ‘Negdje’ i dr., Sofia Coppola (40) udala se za Thomasa Marsa, frontmena francuskog rock benda Phoenix, s kojim je u vezi od 2005. godine i s kojim ima dvije kćeri – Romy (4) i Cosimu (1).

Budući da je Sofia izrazila želju za intimnom atmosferom i vraćanju korijenima, vjenčanje se održalo u gradiću Bernalda na jugu Italije, gdje je rođen i njen pradjed. Do oltara ju je otpratio otac, slavni redatelj Francis Ford Coppola (62), a mladenka je blistala u haljini boje lavande koju joj je Azzedine Alaïa dizajnirao po mjeri.

Par je izrekao sudbonosno ‘da’ na maloj ceremoniji koja je uključivala sveukupno 80 članova obitelji i prijatelja, među kojima su bili glumac Johnny Depp (48) i redatelj George Lucas (67), a gosti su mladencima nazdravljali vinom iz vinograda Coppoline obitelji. Uživali su u lokalnim sirevima i specijalitetima, kao i u torti od vanilije.

Sofia i Thomas došli su u Europu početkom mjeseca te proveli vrijeme obavljajući pripreme za vjenčanje i opuštajući se s kćerima.

Linker
17. travanj 2024 18:53