JLP
SLATKE MUKE

Sofia Vergara i Joe Manganiello - problemi sa selidbom

Gostujući u emisiji Elen DeGeneris slavna Kolumbijka otkrila je kako se njen zaručnik Joe Manganiello useljava u njenu kuću.

Sofia Vergara ispričala je kako Joe ima puno stvari te da ne zna gdje će ih smjestiti: posebno je naglasila i kako njen zaručnik ima jako puno knjiga.

Na pitanje kakavih sve knjiga, simpatična glumica odgovorila je u svom stilu:

– Joe ima jako puno knjiga, svakakvih knjiga, i starih i novih, svakakvih – rekla je glumica i nasmijala se sama sebi. Dodala je i kako bi ih ona najradije smjestila u vinski podrum da joj ne smetaju u kući.

Zvijezda serije Moderna obitelj s američkim glumcem zaručena je od lanjskog Božića kada ju je zaprosio tijekom odmora na Havajima.

WhoSay

O svome zaručnika Sofia ima samo riječi hvale:

– On je odličan frajer. Zabavan i normalan. Odmah smo kliknuli – rekla je glumica te ispričala da u početku nije imala volje izaći s njim.

– Tek sam bila izašla iz veze, a činilo mi se da bi se oko njega trebala puno potruditi: ipak je mlađi od mene, jako zgodan i svi uzdišu za njim… ali on je bio jako uporan i doslovno me prislio na spoj – kroz smijeh je ispričala Sofia.

– Sada ne mogu vjerovati kakva sam sretnica. On je divna osoba i obožavam se družiti s njim – rekla je zaljubljena glumica.

JLP

Foto: JLP

Linker
20. travanj 2024 03:14