GLORIJINA NAGRADNA IGRA

Sretni dobitnici odvezli kući nove automobile

U Fordovom prodajnom salonu na Ljubljanskoj aveniji 4, održano je svečano uručenje vrijednih nagrada. Četiri automobila najnovije generacije Ford Fieste, spremno su, zapakirana u crvene mašne, dočekala sretne dobitnice Glorijine i Fordove nagradne igre.

Četiri dobitnice izvukla je zagrebačka pjevačica Lana Jurčević, koja je na dodjelu nagrada došla u pratnji svog umiljatog kućnog ljubimca, mopsa Moa.

-Već dugo surađujem s Fordom, zamolili su da izvučem nagrade i moram priznati da iskreno uživam u ovom događaju. Gospođe su toliko sretne da su mi odmah uljepšale čak i ovo teško, tmurno vrijeme – izjavila je atraktivna pjevačica, dok je Mo obilazio okupljene i šarmirao goste zabave.

Davor Sorić, generalni direktor Grand Auta i glavna urednica Glorije Dubravka Tomeković Aralica uručili su vrijedne nagrade Katici Coktaš iz Dugopolja, Vesni Mateši iz Bosiljeva, Branki Benković iz Duge Rese i Mili Gabrilovac iz Zagreba.

Svim dobitnicama bilo je zajedničko oduševljenje ali i nevjerica da su upravo one izabrane.

-Mislila sam da me neko zeza i da je to samo “patka”. Zbilja se nisam nadala autu. Kad sam se konačno uvjerila da sam dobila Ford Fiestu počela sam vrištati od sreće – kaže Vesna Mateša, prodavačica u trgovini Gavranović, kojoj su kupci počeli čestitati kad su doznali da je osvojila nagradu.

Posebno dirljiva priča vezana je uz dobitnicu Milu Gabrilovac, umirovljenicu koja je četvrta izvučena. Naime, njen suprug Srećko Gabrilovac, s kojim je 55 godina u braku, upravo na današnji dan slavi 83. rođendan. Vožnjom Ford Fieste iz salona do kuće, proslavit će njegov poseban dan, objasnila je Mila, koja Gloriju čita od prvog broja i redovito ispunjava nagradnu križaljku.

-Kad su me nazvali iz Glorije, pomislila sam da sam konačno nakon svih tih godina dobila nagradu za križaljku. Ipak, bio je auto – objasnila je Mila Gabrilovac.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 11:55