OPASNI HOBI

Suprug Tori Spelling na intenzivnoj njezi

Kanadski glumac Dean McDermott (43), suprug glumice Tori Spelling (37), u utorak je doživio drugu motociklističku nesreću ove godine – potvrdio je Access Hollywood. Sada se nalazi na odjelu intenzivne njege s probušenim plućnim krilom. Nakon pada se nije mogao pomaknuti te je obilno krvario iz probodne rane na desnom plućnom krilu, ispričali su svjedoci.

– Očekuje se potpuni oporavak, ali trenutno je u jakoj boli – rekla je zabrinuta Tori.

Ranije ove godine, Dean je, također u motociklističkoj nesreći, zadobio frakturu ramena, nakon čega je bračni par o tom opasnom hobiju diskutirao na njihovom reality showu “Tori & Dean: Home Sweet Hollywood” te zaključio kako bi bilo najbolje da Dean napusti profesionalni motociklizam. Očito ni rekreacijski nije puno manje opasan, pa je glumac nakon najnovije nesreće pristao u potpunosti odustati od motociklizma.

– Kada sam ga vidjela, prvo je nježno rekao da mu je žao. Primila sam ga za ruku i zaplakala. Tada mi je rekao: “Nikada ovo više neću napraviti. Ti i djeca ste mi sve ne svijetu” – ispričala je Tori.

Par ima dvoje djece – trogodišnjeg sina Liama i dvogodišnju Stellu. Iz prošlog braka s kanadskom glumicom i pjevačicom Mary Jo Eustace, Dean ima sina Jacka i posvojenu kćer Lolu.

Linker
19. travanj 2024 18:53