Sipa/Cropix
SPEKTAKULARAN IZGLED

Supruga Matthewa McConaugheya zasjenila sve glumice

Na svečanoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Award lijepa supruga Matthewa McConaugheya u žutoj haljini Donne Karen zasjenila je sve pristune glumice.

Camila Alves (31), bivši model i dizajnerica, bila je pratnja suprugu s kojim ima troje djece, a kojemu je Američka udruga filmskih glumaca dodijelila nagradu za najboljeg glumca u filmu Dallas Buyers Club.

Film Američki varalice dobio je nagradu za najbolju glumačku ekipu pa su tako nagrađeni Amy Adams, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper i Cristian Bale. Cate Blanchett dobila je nagradu za najbolju glumicu, a prema modnim kritičarima nosila je i jednu od najboljih haljina na dodjeli.

Na ovom crvenom tepihu bilo je vrlo šareno što je rijedak slučaj: zvijezde su redom birale zelenu, plavu, rozu, žutu, ljubičastu toaletu, ali ipak su se našle i neke “ziherašice” koje su odabrale provjerene crne toalete.

U fotogaleriji pogledajte što su nosile Sandra Bullock, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Jennifer Garner i druge poznate glumice!

Linker
18. travanj 2024 23:12