NOVI POČETAK

Susan Sarandon: Bilo mi je teško poslije prekida s Timom

Kad su prije 10 mjeseci objavili da je njihovoj vezi, nakon više od dva desetljeća, došao kraj, Susan Sarandon (63) i Tim Robbins (51) šokirali su javnost, kojoj su upravo oni bili primjer kako u Hollywoodu glumački par može ostati zajedno unatoč iskušenjima profesije. No, njihov prekid najveći šok bio je upravo za slavnu glumicu.

– Ljudi bi mi prilazili na ulici i govorili kako su plakali kad su čuli da Tim i ja prekidamo. Pa, i ja sam plakala! Bila sam tužnija nego oni – priznala je Susan Sarandon u razgovoru za britanski magazin Telegraph te dodala kako je i ona mislila da će zauvijek ostati zajedno.

Na pitanje o razlozima prekida glumica objašnjava kako je njihovj vezi jednostavno prošao rok trajanja. – Možda si s nekim u vezi samo da imate djecu, a potom shvatiš da je vaša svrha ispunjena – kaže glumica. Par ima dva sina, Jacka (21) i Milesa (18).

Na glasine kako je u vezi sa svojim poslovnim partnerom, 31-godišnjim Jonathanom Bricklinom, s kojim vodi stolnoteniski centar Sarandor odgovara kako u njezinom životu trenutno ima puno razih ljudi, a što se tiče ljubavnih veza ona je serijski monogamist.

Linker
19. travanj 2024 05:26