POSTOJANO MIŠLJENJE

Susan Sarandon: Brak uništava spontanost odnosa

U intervjuu koji je dala voditeljici Katie Couric američka glumica Susan Sarandon (66) objasnila je zašto se nakon raspada braka s Chrisom Sarandonom krajem sedamdesetih više nije udavala, iako je s kasnijim partnerima dijelila sve, od djece do nekretnina.

– Vjerujem da brak za druge ljude funkcionira i ako vam odgovara to je odličan potez. Ja sam, međutim, uvijek oklijevala pred zaključavanjem odnosa jer mi se činilo da ga to čini manje spontanim – kaže Sarandon, koja je još 1978. nakon prekida s prvim suprugom rekla kako više ne vjeruje u brak i toj ocjeni ostala vjerna do danas.

Nakon Sarandona, čije je prezime zadržala, ljubila je redatelje Louisa Mallea i Franca Amurrija, kojem je rodila kćer Evu. S Timom Robbinsom (54) bila je u vezi skoro dvadeset godina, tijekom kojih su dobili dvojicu sinova, Jacka Henryja (23) i Milesa Guthrieja (20).

– Tim i ja imali smo djecu i zajedničko vlasništvo. Više od toga ne možete se povezati – objašnjava glumica koja ističe da je oduvijek bila monoandrična te preferirala kolege jer se, tvrdi, glumci lakše emocionalno otvaraju.

– Ništa nije toliko seksi kao suradnja na projektu. Pri tome mnogo doznate jedno o drugome i brzo uočite dobre i loše strane nečijeg karaktera – objašnjava Sarandon.

Trenutno je Sarandon vrlo bliska s mlađahnim Jonathanom Bricklinom (34) s kojim dijeli vlasništvo nad stolnoteniskim klubom SPiN u New Yorku. Sarandon tvrdi da su samo prijatelji, iako su u javnosti nekoliko puta viđeni u prilično intimnim situacijama, poput nježne masaže na US Openu. Iako nije glumac, Bricklin je nedvojbeno Sarandonin “suradnik na projektu”, pa će se o prirodi njihovog odnosa zacijelo još nagađati.

Linker
17. travanj 2024 00:26