VELIKA LJUBAV

Svadbena zvona Ashtona Kutchera i Mile Kunis

Svjetski showbizz magazini objavili su da bi glumački par Ashton Kutcher (34) i Mila Kunis (29) uskoro mogli sve iznenaditi objavom svojih zaruka i najavom vjenčanja kako prenosi Jutarnji list.

Oni se klone bilo kakve potvrde tih nagađanja jer razvod Ashtona Kutchera i Demi Moore nije službeno ni pokrenut. Demi je teško podnijela rastanak od mladog Ashtona, bila je pred psihičkim slomom i dugo se oporavljala u klinici za rehabilitaciju od ovisnosti i emotivnog sloma, pa je navodno to razlog što Ashton već nije zaprosio Milu.

Njih dvoje su dugo skrivali svoju vezu, a otkad su u travnju napokon priznali da su zajedno, uopće se ne odvajaju. Iako su u vezi samo pet mjeseci, djeluju blisko i sretno, kao da se poznaju godinama, i jedno drugom jednostavno pristaju. Često šetaju u istim trapericama i majicama, šale se i smiju.

Mila je tada otkrila da je još 2001. upoznala Ashtona, kada je bio model Calvin Kleina, i on je bio prvi dečko kojeg je poljubila, u TV seriji u kojoj su zajedno glumili. Bila je, kaže, jako uzbuđena i bilo joj je neugodno zbog tog poljupca. Ashton nije znao da se tako dojmio mlade Mile, ali je priznao da je i ona njemu bila simpatična i draga.

Linker
23. travanj 2024 09:08